Volgen

ONEASICS™ VEELGESTELDE VRAGEN

WAT IS HET ONEASICS™ PROGRAMMA?

Het OneASICS™ programma is een gratis lidmaatschapsprogramma voor Runkeeper™ gebruikers dat wordt aangeboden door ASICS. Als OneASICS™ lid heb je toegang tot exclusieve voordelen die jou aan het hardlopen houden.

IS EEN ONEASICS™ LIDMAATSCHAP GRATIS?

Ja! Als je een account aanmaakt bij Runkeeper™, heb je toegang tot aanbiedingen, speciale events, gratis verzending, 90 dagen de tijd om artikelen terug te sturen en meer.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONEASICS™? HOE KAN IK DAAR GEBRUIK VAN MAKEN?

Als lid heb je toegang tot speciale voordelen, zoals:

• Eerder toegang tot aanbiedingen
  • Uitnodigingen voor events
  • Speciale aanbieding op je verjaardag
  • Weggeefartikelen
  • Clinics
  • Gratis startnummer
  • Hardloopservices

Daarnaast biedt ASICS Runkeeper™ gebruikers:

Alle bestellingen gratis bezorgd

Elke keer als je schoenen, kleding of accessoires bestelt op ASICS.com worden je artikelen gratis verzonden. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je Runkeeper™ gegevens om hiervan gebruik te maken!

90 dagen om artikelen terug te sturen

We hebben er alle vertrouwen in dat je ASICS geweldig zult vinden, daarom geven we je 90 dagen de tijd om schoenen en kleding uit te proberen. Ga je gang, draag ze buiten en probeer ze goed uit. Als je toch niet helemaal tevreden bent, stuur je ze terug en krijg je je geld terug. Bekijk ons ASICS retourbeleid voor alle informatie.

IS HET ONEASICS™ LIDMAATSCHAP PERSOONLIJK?

Ja, het lidmaatschap is persoonlijk en is gekoppeld aan je account.

HEEFT MIJN ONEASICS™ LIDMAATSCHAP EEN EINDDATUM?

Nee! Je OneASICS™ lidmaatschap heeft geen einddatum. Het kan zijn dat we je vragen om wijzigingen in ons privacybeleid of algemene voorwaarden te accepteren. Die zullen we dan duidelijk toelichten.

HOE KAN IK ME AANMELDEN VOOR HET ONEASICS™ PROGRAMMA?

Als je een Runkeeper™ account aanmaakt wordt je automatisch lid van OneASICS™ en kun je gebruik maken van de voordelen.

HOE KAN IK MIJN ONEASICS™ ACCOUNT VERWIJDEREN?

Je kunt je account op welk moment dan ook verwijderen via de Privacy Portal.

HOE GAAT ASICS OM MET MIJN PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Gedetailleerde informatie hierover vind je in ons privacybeleid.

WAAR KAN IK AANVULLENDE VOORWAARDEN LEZEN?

Gedetailleerde informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden.